Ivar Hovdens komposijson "ALL RIGHT" ble i 1980 først innspilt til albumet "1958 - The Original Soundtrack", men vraket til utgivelsen.

Samme år var NJS i gang med sitt neste studio-album ”Hot Line”, og ”ALL RIGHT” ble igjen foreslått til innspilling, denne gang med noen nye justeringer. Heller ikke denne gangen ble det endelige resultatet med på utgivelsen, og enden på den visa ble at det foreligger to fullstendige versjoner med NJS av denne låta, begge faktisk også ferdig mikset.

”Hot Line”-versjonen så dagens lys på en fan-klubb EP utgitt i 1980, mens ”1958”-versjonen ble med på klubb-kassetten ”Uhørt” i 1983.

Ved gjennomhøring med ”friske ører” drøyt 20 år etter, da hele back-katalogen til NJS ble gjenstand for digitalisering med tanke på evt. CD-utgivelser, var det ”1958”-versjonen av ”ALL RIGHT” som klart kom heldigst ut. I og med at Universal i 2006 hadde utgitt ”1958”-soundtracket på CD uten tanke på evt. bonus-spor, og det også kunne virke usikkert hvor langt programmet med nyutgivelser av NJS på CD ville strekke seg, kom man fram til at ”1958”-innspillingen av ”ALL RIGHT” var en for bra versjon til å gamble på at den kanskje aldri ville få se dagens lys i offisiell utgivelse. Det var derfor ”1958”-versjonen av ”ALL RIGHT” i 2007 ble med som bonus-spor på CD-utgaven av ”10” sammen med den norskspråklige versjonen av tittellåta til samme film.

Begge versjonene er utgitt digitalt - "1958"-versjonen på "Outtakes & Rariteter" og "Hot Line"-versjonen på "Fanklubb-Utgivelsene".

All Right

(Ivar Hovden)

When I was young, I thought a guitar

Could fix it all and make me a star

But time went by and left a tiny scar

 

I used to clap my hands and stamp my feet

Listen to the rythm of that crazy beat

I felt like I was livin' on easy street

 

All right, all right, you feel all right tonight

 

We used to go downtown on a Saturday night

And all we wanted was to feel all right

Seeing the town in a blaze of neonlight

 

Listen to the music with that crazy sound

We all got wild going 'round and around

We never stopped reelin' and rockin' all over town

 

Sweet old memories from far behind

Keep on coming right into my mind

Searching around, I don't know what we'll find

 

We just can't be sittin' on a block of stone

Or else we gotta stay here all alone

We just have to face the fact that we have grown  

 
Sist endret: 04 november 2022 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde